Hotels in Kitzbuhel

Er is een uitgebreid aanbod van hotels in Kitzbuhel. Het stadje richt zich op de wat rijkere toerist en dit kun je ook terugzien in het hotelaanbod. Het is er echter ook goed toeven met je gezin of vriendengroep en ook voor die groepen zijn er voldoende geschikte hotels in Kitzbuhel.

Direct een hotel in Kitzbuhel zoeken

Als je hieronder de data van de wintervakantie invoert en kiest voor het type 'hotel' , dan krijg je gelijk een ljst met alle beschikbare hotels in deze periode. De lijst is zowel in het Duits, als het Engels en zelfs Nederlands beschikbaar. Je ziet gelijk of het hotel dichtbij de skilift of het dorpscentrum gelegen is.
Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Kitzbuhel!

Accomodatie Kitzbuhel zoekenHotel in Kitzbuhel via Booking.com

Booking.com is een Nederlandse organisatie die ook de mogelijk aanbiedt om een hotel Kitzbuhel te zoeken. Vul hieronder de data van jouw vakantie in en bekijk gelijk de mogelijkheden.


Zelf een hotel in Kitzbuhel boeken?

Je kan zelf accomodatie in Kitzbuhel zoeken en boeken. Bij het lokale tourismusbureau kun je een overzicht aanvragen met alle beschikbare Hotels (of Unterkunfte) in Kitzbuhel.

Let dan wel op de volgende zaken:
  • De locatie. Ligt het in de buurt van het centrum, de skilift of juist niet.
  • Is er een halte van de skibus vlakbij het hotel? Dat scheelt sjouwen
  • Zijn ontbijt of zelfs volpension inbegrepen bij de prijs van de kamer?
  • Zijn er hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig, of moet je hier apart voor betalen?

Let op!

Het aantal betaalbare hotels in Kitzbuhel is wel redelijk beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Kitzbuhel is het aan te raden om vroeg te gaan zoeken. September en oktober zijn hiervoor ideaal.Hotel of appartement Kitzbuhel zoeken

Kitzbuhel is bij zowel Nederlandse als Duitse en Oostenrijkse vakantiegangers een populaire bestemming. Gelukkig is er een ruim aanbod van appartementen, hotelkamers, chalets en vakantiewoningen. Wij raden echter aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het zoeken van een vakantiewoning, appartement of kamer. Zeker als je veel eisen hebt, zoals een familiekamer, of een ligging aan de piste of juist in het centrum van Kitzbuhel.

Hieronder staat een zoekbox om snel geschikte accomodatie in Kitzbuhel te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van je vakantie en je groep samenstelling in en bekijk direct het beschikbare aanbod van hotels en appartementen in Kitzbuhel.

Accomodatie Kitzbuhel zoeken

VVV Kitzbuhel
Hinterstadt 18
6370 Kitzbuhel
Oostenrijk
info@kirchberg-kitzbuhel.com
Tel.: +43 5356 66660

Kitzbuhel info

vakantiehuizen Kitzbuhel
appartement Kitzbuhel
hotel Kitzbuhel
pension Kitzbuhel
skigebied Kitzbuhel
weersverwachting Kitzbuhel
sneeuwhoogte Kitzbuhel
webcam Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel
vliegen naar Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel

appartement Jochberg
hotel Jochberg

Wilder Kaiser Brixental
Hotels in Ellmau
Hotel Ellmau
Hotels in Going
Going hotel
Going hotel
Hotels in Going
Hotels in Itter
Alle hotels in Itter