Accommodatie Kitzbuhel zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Kitzbuhel

Kitzbuhel is misschien wel het mooiste dorp van Oostenrijk (of tenminste Tirol) in de winter. Kitzbuhel heeft een pittoresk, historisch centrum met een geweldige uitstraling. Je vindt er mooie oude huizen en kerken die het stadje veel sfeer geven.

In Kitzbuhel komen veel beroemdheden om te wintersporten. Je vindt daarom in Kitzbuhel veel luxe, glitter en glamour. Dit zie je terug in de winkels de het aanbod aan luxe restaurants en welness faciliteiten. Maar je kan er natuurlijk ook geweldig skien. Kitzbuhel heeft een van de mooiste skigebieden van Tirol.

Kitzbuhel is vooral bekend van de jaarlijkse 'Hahnenkamm rennen' de spectaculaire skiwedstrijd die ieder jaar wordt gehouden. Tijdens deze wedstrijden komen alle topskiers uit de wereld, en honderdduizend fans naar Kitzbuhel. Het is dan een groot feest in Kitzbuhel.

Impressie van Kitzbuhel in de winter
Impressie van Kitzbuhel in de winterWintersport in Kitzbuhel

Ondanks dat Kitzbuhel een glamoureuze uitstraling heeft is Kitzbuhel ook een perfecte bestemming voor de wintersport. Het skigebied van Kitzbuhel omvat ruim 160 kilometer aan piste en de skipas van Kitzbuhel is ook geldig in andere dorpen in het skigebied Skiwelt zoals Kirchberg, Westendorf, Brixen im Thale en Soll.

Wintersport in Kitzbuhel


Bereikbaarheid Kitzbuhel

Kitzbuhel ligt 918 kilometer van Utrecht. 880 kilometer kun je over de snelweg afleggen, slechts de laatste 30 kilometer naar Kitzbuhel dien je over de provinciale weg te rijden. Dit is in minder dan 30 minuten te rijden.

Appartementen in Kitzbuhel

Hieronder staan een aantal van onze favoriete appartementen in Kitzbuhel.


Hotels in Serfaus

Hieronder staan een aantal van onze favoriete hotels in Kitzbuhel.