appartement Kitzbuhel zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
In Kitzbuhel is er een beperkt aanbod van appartementen. Wel zijn er veel luxe hotels in Kitzbuhel. Wil je toch op zoek naar een mooi, leuk goed, goedkoop appartement in Kitzbbihel, dan staan hieronder een paar tips:

Via een reisorganisatie een appartement Kitzbuhel boeken?

Hieronder staan een aantal namen van appartementen in Kitzbuhel. Deze zijn allemaal te boeken via websites van Nederlandse touroperators.
Appartement Kitzbuhel - Frieden
6 personen vanaf 968,00 EUR.

Frieden

Voor maximaal 6 personen.
Het vakantiehuis Frieden is een prachtige vakwerkvakantiewoning waarin in totaal 6 personen kunnen worden ondergebracht. Ideaal dus voor grotere gezinnen of voor goede vrienden die samen een reis naar Kitzbuhel willen ondernemen.

De fijne woning beschikt over 3 slaapkamers en is verder compleet en hoogwaardig uitgerust. De authentieke gezelligheid van de Alpen zal u niet meer loslaten en u gezellige vakantiedagen laten doorbrengen. Tv, radio en cd-speler zijn eveneeKitzbuhel in de zomer

Ook in de zomer is Kitzbuehel een mooie bestemming. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van het mooie weer, de schone lucht en de omgeving. Natuurlijk kan je hier wandelen, nordic walking doen en fietsen. Maar ook zwemmen, met je kinderen op avontuur gaan horen tot de mogelijkheden. Hieronder staat een plaatje van het zomers Kirtzbuhel. Dit is zeker het opzoeken van een chalet, vakantiewoning of appartement waard.


Het is de moeite waard om in de zomer appartement in Kitzbuhel te zoeken

FAQ appartement Kitzbuhel

Hieronder staan de meest gestelde vragen over appartementen in Kitzbuhel.

Kan je ook een appartement in Kitzbuhel inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een appartement in Kitzbuhel inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van appartementen in Kitzbuhel inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle appartementen in Kitzbuhel inclusief skipas.