Trein Kitzbuhel - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Kitzbuhel is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Kitzbuhel. Het dichtstbijzijnde station bij Kitzbuhel is Kitzbuhel. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Kitzbuhel. Om deze manier is Kitzbuhel uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Kitzbuhel - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Kitzbuhel te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kitzbuhel kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Kitzbuhel - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Kitzbuhel wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Kitzbuhel - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Kitzbuhel. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Kitzbuhel. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Kitzbuhel niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalenHotel of appartement Kitzbuhel zoeken

Kitzbuhel is bij zowel Nederlandse als Duitse en Oostenrijkse vakantiegangers een populaire bestemming. Gelukkig is er een ruim aanbod van appartementen, hotelkamers, chalets en vakantiewoningen. Wij raden echter aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het zoeken van een vakantiewoning, appartement of kamer. Zeker als je veel eisen hebt, zoals een familiekamer, of een ligging aan de piste of juist in het centrum van Kitzbuhel.

Hieronder staat een zoekbox om snel geschikte accomodatie in Kitzbuhel te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van je vakantie en je groep samenstelling in en bekijk direct het beschikbare aanbod van hotels en appartementen in Kitzbuhel.

Accomodatie Kitzbuhel zoeken

VVV Kitzbuhel
Hinterstadt 18
6370 Kitzbuhel
Oostenrijk
info@kirchberg-kitzbuhel.com
Tel.: +43 5356 66660

Kitzbuhel info

vakantiehuizen Kitzbuhel
skigebied Kitzbuhel
weersverwachting Kitzbuhel
sneeuwhoogte Kitzbuhel
webcam Kitzbuhel
Trein naar Kitzbuhel
vliegen naar Kitzbuhel
Skiverhuur Kitzbuhel

Skiverhuur Jochberg