× Appartement kitzbuhel Hotel kitzbuhel Pension kitzbuhel Skischool kitzbuhel Skiverhuur kitzbuhel Vakantiehuis kitzbuhel

Skiverhuur Kitzbuhel handige informatie voor het huren van ski's in Kitzbuhel + laagste PRIJS garantie.

Ski's huren in Kitzbuhel met tot 60% korting

Skiverhuur Kitzbuhel- ski's huren in Kitzbuhel informatie [PRIJZEN VERGELIJKEN]

Skiverhuur Kitzbuhel - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Kitzbuhel waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Kitzbuhel - Sport Etz

  Sport Etz

  skiverhuur in Kitzbuhel
  Bichlstrasse 7 ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Kitzbuhel - Hervis Kitzbuhel

  Hervis Kitzbuhel

  skiverhuur in Kitzbuhel
  Josef Herold Strasse 23 ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Kitzbuhel - Sport 2000 Kitzbuhel

  Sport 2000 Kitzbuhel

  skiverhuur in Kitzbuhel
  Josef Herold-Strasse 12 (Hahnenkamm) ... lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Kitzbuhel

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Kitzbuhel. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Kitzbuhel vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Kitzbuhel aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Kitzbuhel

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Kitzbuhel. In Kitzbuhel zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Kitzbuhel kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Kitzbuhel

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Kitzbuhel. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Kitzbuhel krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Kitzbuhel.

De winkel waar je ski's kunt huren in Kitzbuhel is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren KitzbuhelVergelijk overigens de skiverhuur Kitzbuhel goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.


copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer