Skischool Kitzbuhel zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Kitzbuhel RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Kitzbuhel

Ben je op zoek naar een skischool in Kitzbuhel? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Kitzbuhel een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Kitzbuhel vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Kitzbuhel. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Kitzbuhel zelf boekt.

Skischool Kitzbuhel - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Kitzbuhel. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Lestijden skischool Kitzbuhel

De skischool Kitzbuhel biedt groepslessen aan tussen 10-12 uur en 13-15 uur. Tussen de middag is er 1 uur middagpauze. Kinderen die op skiles gaan kunnen dan natuurlijk met de skileraar of skilerares mee eten.

Voor prive skilessen geldt dat u zelf afspraken kunt maken met de skischool in Kitzbuhel over hoe laat en waar de les begint.

lestijden van de skischolen in Kitzbuhel zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag voor de zekerheid na of de hier genoemde tijden nog actueel zijn

Weekprogramma skischool Kitzbuhel

De skischool in Kitzbuhel heeft speciaal voor kinderen een leuk weekprogramma. Dit betekent dat op zondag of maandag de lesgroepen worden ingedeeld en dat op donderdag of vrijdag er een skiwedstrijd wordt georganiseerd. Natuurlijk kunnen alle kinderen hier een medaille winnen. Ook komt op maandag of dinsdag de fotograaf langs om een leuke foto te maken van de skigroep. De perfecte herinnering.

Skiwedstrijd - hoogtepunt van de wintersport voor kinderen

Voor veel kinderen die op skiles gaan is de skiwedstrijd aan het einde van de week het hoogtepunt. Tijdens deze wedstrijd kunnen ze aan elkaar en hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Spannend! En natuurlijk ook heel erg leuk.

Snowboardles Kitzbuhel

Wil je leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook in Kitzbuhel. Je kunt kiezen voor groepsles snowboard of voor prive les snowboard. Hou er rekening mee dat de snowboardlessen maar een halve dag zijn. Zeker beginners zijn daarna te moe om nog verder boarden.

Snowboardles voor beginners kan vanaf drie dagen. Daarna ben je in staat om zelf een blauwe piste af te dalen. Snowboardlessen voor kinderen is mogelijk vanaf dat ze ongeveer 8 jaar oud zijn.

Let op! Als je kinderen op snowboardles willen, is er niet standaard de mogelijkheid om met de skileraar met te gaan lunchen.

Skiles Kitzbuhel online reserveren bij de skischool Kitzbuhel

Wil je graag je skilessen vooraf online reserveren en zo tijd en geld besparen? Kijk dan snel op de website van AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Kitzbuhel op een rij gezet en bieden bovendien mooie kortingen op het boeken van skilessen!

Tips van de skischool Kitzbuhel

Waar moet je rekening mee houden als je op skiles gaat? Hieronder een paar praktische tips.

Bescherm je tegen zon en sneeuw
Op de piste schijnt de zon nog feller dan in de zomer in Nederland en Belgie. De intensiteit van de zon door de sneeuw versterkt en je moet daarom je huid en ogen extra goed beschermen. Niet voor niets worden wintersporters tijdens hun skivakantie erg bruin. Smeer je gezicht en nek daarom goed in voordat je de piste op gaat. En minstens net zo belangrijk: draag een goede skizonnebril of een skibril categorie4.

Skiles in Nederland of in het Nederlands
De skischool Kitzbuhel heeft relatief veel Nederlandse skileraren in dienst. Heel handig, want van skiles in je eigen taal leer je net wat meer dan in het Oostenrijks

Na de les nog skien met je kinderen? Doe het niet!
Na de les nog skien met je kinderen? Doe het vooral niet!. Na een hele dag op de pistes van Kitzbuhel zijn de meeste kinderen erg moe. Wil je toch graag nog een afdaling maken? Overleg daneven met de skijuf of meester, die weten vaak precies wat jouw kind wel en niet aankan.