× Appartement kitzbuhel Hotel kitzbuhel Pension kitzbuhel Skischool kitzbuhel Skiverhuur kitzbuhel Vakantiehuis kitzbuhel

Skischool Kitzbuhel. Kinder skiles, prive les, snowboardles in Kitzbuhel. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen

Skischool Kitzbuhel | skiles Kitzbuhel : tips, lestijden, prijzen en informatie.

Skischool Kitzbuhel

Ben je op zoek naar een skischool in Kitzbuhel? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Kitzbuhel een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Kitzbuhel vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Kitzbuhel. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Kitzbuhel zelf boekt.

Skischool Kitzbuhel - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Kitzbuhel. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
 • skischool Kitzbuhel - ITS - Skischule Reith bei Kitzbuhel

  ITS - Skischule Reith bei Kitzbuhel

  skischool in Kitzbuhel
  ... lees verder

  Meer informatie


Lestijden skischool Kitzbuhel

De skischool Kitzbuhel biedt groepslessen aan tussen 10-12 uur en 13-15 uur. Tussen de middag is er 1 uur middagpauze. Kinderen die op skiles gaan kunnen dan natuurlijk met de skileraar of skilerares mee eten.

Voor prive skilessen geldt dat u zelf afspraken kunt maken met de skischool in Kitzbuhel over hoe laat en waar de les begint.

lestijden van de skischolen in Kitzbuhel zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag voor de zekerheid na of de hier genoemde tijden nog actueel zijn

Weekprogramma skischool Kitzbuhel

De skischool in Kitzbuhel heeft speciaal voor kinderen een leuk weekprogramma. Dit betekent dat op zondag of maandag de lesgroepen worden ingedeeld en dat op donderdag of vrijdag er een skiwedstrijd wordt georganiseerd. Natuurlijk kunnen alle kinderen hier een medaille winnen. Ook komt op maandag of dinsdag de fotograaf langs om een leuke foto te maken van de skigroep. De perfecte herinnering.

Skiwedstrijd - hoogtepunt van de wintersport voor kinderen

Voor veel kinderen die op skiles gaan is de skiwedstrijd aan het einde van de week het hoogtepunt. Tijdens deze wedstrijd kunnen ze aan elkaar en hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Spannend! En natuurlijk ook heel erg leuk.

Prijzen skischool Kitzbuhel

Hieronder staat een indicatie van de kosten voor skiles in Kitzbuhel.

Prijzen skiles Kitzbuhel
 • 1 dag skiles: 67.- euro
 • 2 dagen skiles 124.-euro
 • 3 dagen skiles 156.-euro
 • 4 dagen skiles 167.-euro
 • 5 dagen skiles 178.-euro
 • 6 dagen skiles 189.-euro


Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te boeken tijdens het reserveren van skiles. Voor kinderen tot 7 jaar is zijn ski's en skischoenen vaak gratis of in de prijs inbegrepen.

Prijzen prive skiles
Hieronder staat een indicatie van de kosten van prive skiles
 • 1 uur prive skiles: ca. 75 euro
 • 2 uur prive skiles (ochtend of middag): ca. 150 euro
 • 4 uur prive skiles (hele dag): ca. 245 euro

Tips van de skischool Kitzbuhel

Waar moet je rekening mee houden als je op skiles gaat? Hieronder een paar praktische tips.

Bescherm je tegen zon en sneeuw
Op de piste schijnt de zon nog feller dan in de zomer in Nederland en Belgie. De intensiteit van de zon door de sneeuw versterkt en je moet daarom je huid en ogen extra goed beschermen. Niet voor niets worden wintersporters tijdens hun skivakantie erg bruin. Smeer je gezicht en nek daarom goed in voordat je de piste op gaat. En minstens net zo belangrijk: draag een goede skizonnebril of een skibril categorie4.

Skiles in Nederland of in het Nederlands
De skischool Kitzbuhel heeft relatief veel Nederlandse skileraren in dienst. Heel handig, want van skiles in je eigen taal leer je net wat meer dan in het Oostenrijks

Na de les nog skien met je kinderen? Doe het niet!
Na de les nog skien met je kinderen? Doe het vooral niet!. Na een hele dag op de pistes van Kitzbuhel zijn de meeste kinderen erg moe. Wil je toch graag nog een afdaling maken? Overleg daneven met de skijuf of meester, die weten vaak precies wat jouw kind wel en niet aankan.