Hotel Wiesenegg

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Kitzbuhel

Het traditierijke 3-sterrenhotel Wiesenegg ligt in Aurach bij Kitzbuhel, ca. 50 m bij de skibushalte vandaan. Als er voldoende sneeuw ligt kunt u tot 200 m voor de accommodatie afdalen en de skigebieden Jochberg (ca. 2 km) en Kitzbuhel (ca. 4 km) zijn gemakkelijk met de skibus te bereiken. De instap tot het loipenetwerk bereikt u eveneens na ca. 200 m (bij voldoende sneeuwligging). Het beroemde Kitzbuhel ligt ongeveer 6 km verderop.

Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, Wi-Fi (tegen betaling), lift, verblijfsruimte, ontbijtruimte, bar en restaurant. Een skikelder en kosteloze parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie voor de gasten voorhanden.

Het in de herfst van 2019 gerenoveerde wellnessgedeelte van het hotel biedt een sauna, een stoombad, een infraroodcabine evenals een rustruimte. Het solarium en de massageaanbiedingen mag u tegen betaling benutten.
  • Prijs vanaf: 559,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Hotel Wiesenegg, Hotel voor  personen in Kitzbuhel
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Kitzbuhel

Bekijk het de pagina: Hotel Kitzbuhel. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Schloss Lebenberg

Schloss Lebenberg
vanaf 1518,00 EURO meer info

Hotel Schloss Munichau

Hotel Schloss Munichau
vanaf 663,00 EURO meer info

Hotel Schwarzer Adler

Hotel Schwarzer Adler
vanaf 984,00 EURO meer info

Das Lifesport Hotel Hechenmoos

Das Lifesport Hotel Hechenmoos
vanaf 673,00 EURO meer info

Hotel Wiesenegg

Hotel Wiesenegg
vanaf 559,00 EURO meer info