Das Lifesport Hotel Hechenmoos

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Kitzbuhel

Het gezellige 3-sterren Das Lifesport Hotel Hechenmoos ligt bij Aurach (ca. 1 km), direct aan de voet van de 7 km lange skiroute Giggling. De Wagstattbahn in Jochberg bereikt u na ongeveer 3 km. Het beroemde skioord Kitzbuhel ligt ongeveer 6 km verderop, een skibushalte ligt direct voor de deur Bij voldoende sneeuwval is de afdaling tot op 50 m van de accommodatie mogelijk. Langlaufers hebben direct voor de deur toegang tot het omvangrijke loipenetwerk.

Bij de uitrusting van de accommodatie horen een receptie, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, lees- en tv-ruimte, stube, kinderspeelkamer, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, bar en terras. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich volgens beschikbaarheid direct bij de accommodatie.

Het wellnessgedeelte met sauna, stoombad en infraroodcabine kunnen gratis worden gebruikt. Massages kunnen tegen betaling en na aanmelding vooraf ook worden geboekt. Op het dakterras heeft u de beschikking over Open Air trainingsapparaten.
  • Prijs vanaf: 673,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Das Lifesport Hotel Hechenmoos, Hotel voor  personen in Kitzbuhel
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Kitzbuhel

Bekijk het de pagina: Hotel Kitzbuhel. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Schloss Lebenberg

Schloss Lebenberg
vanaf 1518,00 EURO meer info

Hotel Schloss Munichau

Hotel Schloss Munichau
vanaf 663,00 EURO meer info

Hotel Schwarzer Adler

Hotel Schwarzer Adler
vanaf 984,00 EURO meer info

Das Lifesport Hotel Hechenmoos

Das Lifesport Hotel Hechenmoos
vanaf 673,00 EURO meer info

Hotel Wiesenegg

Hotel Wiesenegg
vanaf 559,00 EURO meer info