hotel Aurach zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Het is vrij eenvoudig om een hotel in Hinterglemm te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Hinterglemm.
Hotel Aurach - Vakantiehotel Alpenhof
personen vanaf 529,00 EUR.

Vakantiehotel Alpenhof

3-sterren.
Het traditionele 3-sterren vakantiehotel Alpenhof ligt in Aurach, ongeveer 4 km bij het centrum van Kitzbuhel vandaan. Met de skibus die op 50 m van de accommodatie stopt bereikt u gemakkelijk het ca. 4 km verderop gelegen skigebied van Kitzbuhel. Na ongeveer 200 m heeft u toegang tot een langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van de vriendelijk ingerichte accommodatie behoren een receptie, lift, Wi-Fi (in de openbare ruimtes), ontbijtruimte, restaurant, bar en skiruimt
Hotel Aurach - Hotel Aurach
personen vanaf 639,00 EUR.

Hotel Aurach

3-sterren.
Het gezellig ingerichte 3-sterren hotel Aurach ligt aan de rand van Aurach, ca. 3 km van de beroemde skiplaats Kitzbuhel. De Wagenstattbahn in Jochberg bereikt u na rond 5 km. De skibus naar Jochberg en Kitzbuhel stopt op slechts ca. 300 m afstand. Ongeveer 4 km verderop bevindt zich bovendien het openbare zwembad Aquarena, dat uitnodigt tot badplezier ongeacht het weer.

Het hotel beschikt over een receptie met kluis een ontvangstgedeelte met Wi-Fi, lift en een verblij

FAQ hotel Aurach

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Aurach.

Kan je ook een hotel in Aurach inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Aurach inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Aurach inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Aurach inclusief skipas.