Hotel Aurach

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Aurach

Het gezellig ingerichte 3-sterren hotel Aurach ligt aan de rand van Aurach, ca. 3 km van de beroemde skiplaats Kitzbuhel. De Wagenstattbahn in Jochberg bereikt u na rond 5 km. De skibus naar Jochberg en Kitzbuhel stopt op slechts ca. 300 m afstand. Ongeveer 4 km verderop bevindt zich bovendien het openbare zwembad Aquarena, dat uitnodigt tot badplezier ongeacht het weer.

Het hotel beschikt over een receptie met kluis een ontvangstgedeelte met Wi-Fi, lift en een verblijfs- en tv-ruimte met biljart en tafeltennis (tegen betaling). Verder beschikt het hotel over een restaurant met bar, een gezellige lounge met open haard, een sauna, een solarium (tegen betaling) en een skiruimte met skischoendrogers. Parkeerplaatsen staan gratis ter beschikking.

Bovendien ontvangt u de Red Card voor talrijke kortingen en gratis toegang, zoals bijvoorbeeld gratis toegang tot het Tiroler Bergbauernmuseum, begeleide sneeuwschoenwandelingen, schaatsen bij het Sportpark Kitzbuhel en meer (zie informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).
  • Prijs vanaf: 639,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Hotel Aurach, Hotel voor  personen in Aurach
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Aurach

Bekijk het de pagina: Hotel Aurach. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Vakantiehotel Alpenhof

Vakantiehotel Alpenhof
vanaf 529,00 EURO meer info

Hotel Aurach

Hotel Aurach
vanaf 639,00 EURO meer info