Vakantiehotel Alpenhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Aurach

Het traditionele 3-sterren vakantiehotel Alpenhof ligt in Aurach, ongeveer 4 km bij het centrum van Kitzbuhel vandaan. Met de skibus die op 50 m van de accommodatie stopt bereikt u gemakkelijk het ca. 4 km verderop gelegen skigebied van Kitzbuhel. Na ongeveer 200 m heeft u toegang tot een langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van de vriendelijk ingerichte accommodatie behoren een receptie, lift, Wi-Fi (in de openbare ruimtes), ontbijtruimte, restaurant, bar en skiruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie aanwezig (volgens beschikbaarheid).

U kunt gratis gebruikmaken van het wellnessgedeelte (ca. 120 mē) met stoombad, sauna en rustruimte (openingstijden zie informatie ter plaatse). Het solarium en massages (op aanvraag) kunt u tegen betaling bijboeken.
  • Prijs vanaf: 529,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Vakantiehotel Alpenhof, Hotel voor  personen in Aurach
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Aurach

Bekijk het de pagina: Hotel Aurach. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Vakantiehotel Alpenhof

Vakantiehotel Alpenhof
vanaf 529,00 EURO meer info

Hotel Aurach

Hotel Aurach
vanaf 639,00 EURO meer info