Trein naar Kirchberg

Je kunt al met de trein naar Kirchberg vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Kirchberg - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Kirchberg is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Kirchberg. Het dichtstbijzijnde station bij Kirchberg is Kitzbuhel. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Kirchberg. Om deze manier is Kirchberg uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Kirchberg - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Kirchberg te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kirchberg kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Kirchberg - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Kirchberg

Je kunt ook met de nachttrein naar Kirchberg. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Kirchberg dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Kitzbuhel reis je dan door naar Kirchberg. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Kirchberg reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Kirchberg is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Kirchberg

Voor de trein naar Kirchberg gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Kirchberg kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Kirchberg te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Kirchberg

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Kirchberg? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Kirchberg te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Kirchberg. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Kirchberg - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Kirchberg.
  Trein naar Kirchberg met accomodatie Kirchberg - Hotel Kirchberger Hof
  personen vanaf 849 EUR.

  Hotel Kirchberger Hof

  Prima 4-sterrenhotel met o.a. overdekt zwembad en comfortabele kamers.
  Trein naar Kirchberg met accomodatie Kirchberg - Hotel Sonnalp
  personen vanaf 775 EUR.

  Hotel Sonnalp

  Populair 4-sterrenhotel met een prachtige ligging en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  Trein naar Kirchberg met accomodatie Kirchberg - Hotel Park
  personen vanaf 615 EUR.

  Hotel Park

  Centraal gelegen 3-sterrenhotel met een ontspannen sfeer in het gezellige Kirchberg.


FAQ trein Kirchberg

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Kirchberg.

Hoeveel kost de trein naar Kirchberg?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Kirchberg is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Kirchberg?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Kirchberg vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Kirchberg er over?

De reistijd met de trein naar Kirchberg is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.