× Appartement jochberg Hotel jochberg Skiverhuur jochberg Vakantiehuis jochberg

Skiverhuur Jochberg handige informatie voor het huren van ski's in Jochberg + laagste PRIJS garantie.

Ski's huren in Jochberg met tot 60% korting

Skiverhuur Jochberg | skihuur Jochberg - tips [PRIJZEN VERGELIJKEN]

Skiverhuur Jochberg - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Jochberg waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Jochberg - Schiladl Jochberg

  Schiladl Jochberg

  skiverhuur in Jochberg
  Sonnfeldweg 1, am Wagstattlift ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Jochberg - Hervis Jochberg

  Hervis Jochberg

  skiverhuur in Jochberg
  Dorf 26 ... lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Jochberg

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Jochberg. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Zoek een skiverhuur Jochberg vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat is handig, het scheelt je een hoop wandelen en maakt je vakantie nog leuker.

Wat kost de skiverhuur Jochberg

De prijzen varieren per aanbieder. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen kost ongeveer 150 Euro voor een week (zondag tot vrijdag). Voor je kinderen kost een skiset ongeveer 105 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog extra korting. Bij sommige skischolen in Jochberg krijgen kinderen tot ongeveer 6 jaar gratis skihuur. Je kunt hier naar vragen bij de skischool.

Hou er wel rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Jochberg

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Jochberg. In Jochberg zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Jochberg kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Jochberg - tips

De medewerkers van de skiverhuur Jochberg kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Jochberg.

Lekker winkelen in de skiverhuur Jochberg.

De winkel waar je ski's kunt huren in Jochberg is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste skisokken, mutsen en helmen, buffs, handschoenen en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt, ski zonnebril of ski jas.

Ski's huren Jochberg vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Jochberg, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Jochberg bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer