Sneeuwhoogte Kirchberg

Het is handig om voordat je op vakantie gaat naar Kirchberg te weten of er wel voldoende sneeuw. Normaliter is sneeuwhoogte altijd voldoende om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen wintersporten.

Actuele sneeuwhoogte Kirchberg

Hieronder staat de actuele en de historische sneeuwhoogte in Kirchberg.

De actuele sneeuwhoogte in Kirchberg, een goede weersvoorspelling en de verwachte sneeuwval de komende week in Kirchberg.
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Kirchberg op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte van vorig jaar weer.

Sneeuwverwachting Kirchberg

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week in Kirchberg. Zodat je kunt zien of de pistes de komende week nog een beetje nieuwe sneeuw krijgen, of dat je kunt gaan genieten van een heerlijk zonnetje op de piste. Dan weet je ook gelijk of je een skibril of je zonnebril boven in je koffer moet stoppen.


Temperatuur en sneeuwhoogte Kirchberg

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Kirchberg

Weersverwachting Kirchberg

Hieronder staat de weersverwachting voor Kirchberg voor de komende 5 dagen.

Hotel of appartement zoeken

Kirchberg en Kitzbuhel zijn erg populairee wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder wintersporters uit andere landen. Daarom is het een aanrader om al vroeg te beginnen met je zoektocht naar een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie in Kirchberg of Kitzbuhel te vinden. Het werkt heel simpel. Vul de datums van je wintersport en je gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod van hotels en appartementen.

Accomodatie Kirchberg zoeken

VVV Kirchberg

Hauptstrasse 8
6365 Kirchberg in Tirol

T: 0043 5356 64748
E: info@kirchberg-kitzbuhel.com

Kirchberg info

vakantiehuizen Kirchberg
appartement Kirchberg
hotel Kirchberg
pension Kirchberg
skigebied Kirchberg
sneeuwhoogte Kirchberg
webcam Kirchberg
trein naar Kirchberg
apres ski Kirchberg
voorjaarsvakantie Kirchberg
Skiverhuur Kirchberg

appartementen Aurach
hotel Aurach
Skiverhuur Aurach