Kaiserblick

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kitzbuhel

Luxe vakantiewoning gunstig gelegen tussen de beroemde wintersport plaatsen Kitzbuhel en Kirchberg. De woning ligt op een heerlijke zonnige plek, vlak bij de bos in het idyllisch dorpje Reith bei Kitzbuhel, slechts 5 autominuten van het centrum van Kitzbuhel en Kirchberg.

In de winter vertrekt de skibus naar de bekende KitzSki skigebied om de hoek en in de zomer starten talrijke wandel wegen en fietsroutes voor de deur.

Op de begane grond van dit authentieke, typische Tiroler stijl gebouwde huis bevindt zich de gezellige woning. De woning beschikt over een eigen ingang, privacy gegarandeerd! Vanuit de woonkamer bereikt u het fijne terras op het zuiden met aangrenzend een kleine tuin. Vanuit de ruime slaapkamer geniet u een geweldig uitzicht op het beroemde bergmassief de 'Wilden Kaiser'. De keuken is volledig uitgerust en de woonkamer biedt een comfortable sofa en kabel televisie. Uw auto kunt u veilig in de carport zetten.
  • Prijs vanaf: 755,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: 4 personen
Kaiserblick, Appartement voor 4 personen in Kitzbuhel
Bovenstaande informatie is afkomstig van chalet.nu en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu

Meer Appartement Kitzbuhel

Bekijk het de pagina: Appartement Kitzbuhel. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Frieden

Frieden
vanaf 968,00 EURO meer info

Sonngrub

Sonngrub
vanaf 633,00 EURO meer info

Ariane

Ariane
vanaf 495,00 EURO meer info

Altstadtvilla

Altstadtvilla
vanaf 983,00 EURO meer info

Hagsteiner

Hagsteiner
vanaf 396,00 EURO meer info