DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Treinreis naar Kirchberg

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Kirchberg is per trein. Het dorp zelf heeft helaas geen station. Het dichtstbijzijnde station bij Kirchberg is Hopfgarten. Met de bus of taxi kun je dan het laatste stuk naar Kirchberg afleggen.

Met de trein naar Kirchberg
De trein is een comfortabele manier van reizen naar Kirchberg.


Trein Kirchberg - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Kirchberg te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kirchberg kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Kirchberg - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Kirchberg wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Kirchberg - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Kirchberg. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Kirchberg. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Kirchberg niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Kirchberg - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Kirchberg.