Treinreis naar Kirchberg

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Kirchberg is per trein. Het dorp zelf heeft helaas geen station. Het dichtstbijzijnde station bij Kirchberg is Hopfgarten. Met de bus of taxi kun je dan het laatste stuk naar Kirchberg afleggen. Met de trein naar Kirchberg
De trein is een comfortabele manier van reizen naar Kirchberg.

NS Internationaal - Treinen naar Kirchberg

Natuurlijk kan je ook met de NS naar de wintersport in Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kirchberg kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de Nederlandse Spoorwergen, is dat je op bijna elk station in Nederland op kan stappen. En een retourtje is er al beschikbaar vanaf een prijs van 200 EuroMet de trein naar Kirchberg
Hotel of appartement zoeken

Kirchberg en Kitzbuhel zijn erg populairee wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder wintersporters uit andere landen. Daarom is het een aanrader om al vroeg te beginnen met je zoektocht naar een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie in Kirchberg of Kitzbuhel te vinden. Het werkt heel simpel. Vul de datums van je wintersport en je gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod van hotels en appartementen.

Accomodatie Kirchberg zoeken

VVV Kirchberg

Hauptstrasse 8
6365 Kirchberg in Tirol

T: 0043 5356 64748
E: info@kirchberg-kitzbuhel.com

Kirchberg info

vakantiehuizen Kirchberg
appartement Kirchberg
hotel Kirchberg
pension Kirchberg
skigebied Kirchberg
sneeuwhoogte Kirchberg
webcam Kirchberg
trein naar Kirchberg
apres ski Kirchberg
voorjaarsvakantie Kirchberg
Skiverhuur Kirchberg

appartementen Aurach
hotel Aurach
Skiverhuur Aurach