Sneeuwhoogte Kirchberg

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Kirchberg weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Kirchberg. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Kirchberg

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Kirchberg en de historische sneeuwhoogte in Kirchberg actuele en historische sneeuwhoogte Kirchberg
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Kirchberg op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Kirchberg in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Kirchberg van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Kirchberg

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Kirchberg

Verwachte sneeuwval in Kirchberg

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.

Hotel of appartement zoeken

Kirchberg en Kitzbuhel zijn erg populairee wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder wintersporters uit andere landen. Daarom is het een aanrader om al vroeg te beginnen met je zoektocht naar een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie in Kirchberg of Kitzbuhel te vinden. Het werkt heel simpel. Vul de datums van je wintersport en je gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod van hotels en appartementen.

VVV Kirchberg

Hauptstraße 8
6365 Kirchberg in Tirol

T: 0043 5356 64748
E: info@kirchberg-kitzbuhel.com

Kirchberg info

vakantiehuizen Kirchberg
appartement Kirchberg
hotel Kirchberg
pension Kirchberg
skigebied Kirchberg
weersverwachting Kirchberg
sneeuwhoogte Kirchberg
webcam Kirchberg
trein naar Kirchberg

Wilder Kaiser Brixental
Wilder Kaiser
Westendorf en het Brixental