Skiverhuur Kitzbuhel

Als je zelf niet over een paar skiís beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar skiís huren bij de skiverhuur Kitzbuhel. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om skiís, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Kitzbuhel vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Kitzbuhel aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiís huren Kitzbuhel

Er zijn meerdere plekken waar je skiís kan huren in Kitzbuhel. In Kitzbuhel zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Kitzbuhel kan je natuurlijk ook terecht als je skiís of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Kitzbuhel

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiís huren Kitzbuhel. Een complete set bestaande uit skiís, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Kitzbuhel krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Kitzbuhel.

De winkel waar je skiís kunt huren in Kitzbuhel is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Skiís huren Kitzbuhel

  • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige skiís, huur vooral niet te duur materiaal.
  • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
  • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er ťťn. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
  • .
  • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
  • Huur je skiís, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.


Vergelijk overigens de skiverhuur Kitzbuhel goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.

Hotel of appartement Kitzbuhel zoeken

Kitzbuhel is bij zowel Nederlandse als Duitse en Oostenrijkse vakantiegangers een populaire bestemming. Gelukkig is er een ruim aanbod van appartementen, hotelkamers, chalets en vakantiewoningen. Wij raden echter aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het zoeken van een vakantiewoning, appartement of kamer. Zeker als je veel eisen hebt, zoals een familiekamer, of een ligging aan de piste of juist in het centrum van Kitzbuhel.

Hieronder staat een zoekbox om snel geschikte accomodatie in Kitzbuhel te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van je vakantie en je groep samenstelling in en bekijk direct het beschikbare aanbod van hotels en appartementen in Kitzbuhel.

Accomodatie Kitzbuhel zoeken

VVV Kitzbuhel
Hinterstadt 18
6370 KitzbŁhel
Oostenrijk
info@kirchberg-kitzbuhel.com
Tel.: +43 5356 66660

Kitzbuhel info

vakantiehuizen Kitzbuhel
appartement Kitzbuhel
hotel Kitzbuhel
pension Kitzbuhel
skigebied Kitzbuhel
weersverwachting Kitzbuhel
sneeuwhoogte Kitzbuhel
webcam Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel
vliegen naar Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel
Skiverhuur Kitzbuhel

appartement Jochberg
hotel Jochberg
Skiverhuur Jochberg
ellmau-soll.nl
westendorf-brixenimthale.nl

ellmau-soll.nl
westendorf-brixenimthale.nl

Wildschonau