Skiverhuur Kirchberg

Als je zelf niet over een paar skiís beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar skiís huren bij de skiverhuur Kirchberg. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om skiís, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Kirchberg vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Kirchberg aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Kirchberg

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiís huren Kirchberg.

 • skiset volwassenen (ski's, stokken, skischoenen) - 125 Euro
 • skiset kinderen (ouder dan 7) - 100 euro
 • skiset kleine kinderen (tot 6 jaar) - 65 euro
 • snowboard volwassenen - 90 euro
 • snowboard kinderen - 85 euro
Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Skiís huren Kirchberg - tips

De medewerkers van de skiverhuur Kirchberg kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Kirchberg.
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige skiís, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je skivakantie vooral niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. En ruil je materiaal om.
 • De ideale lengte van ski's is voor de meeste wintersporters tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Huur je skimateriaal online via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt bovendie wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Kirchberg krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Lekker winkelen in de skiverhuur Kirchberg.

De winkel waar je skiís kunt huren in Kirchberg is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, en de beste skibril.

En natuurlijk voor winterport kleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Skiís huren Kirchberg vanuit je luie stoel.

Als je skiís wilt gaan huren in Kirchberg, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Kirchberg bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je skiís te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

 • Als je reserveert, krijg je korting
 • Hoge korting als je met je familie of vrienden tegelijkertijd boekt.
 • Kies uit meerdere aanbieders om ski's te huren
 • Prijzen vergelijken
Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel of appartement zoeken

Kirchberg en Kitzbuhel zijn erg populairee wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder wintersporters uit andere landen. Daarom is het een aanrader om al vroeg te beginnen met je zoektocht naar een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie in Kirchberg of Kitzbuhel te vinden. Het werkt heel simpel. Vul de datums van je wintersport en je gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod van hotels en appartementen.

Accomodatie Kirchberg zoeken

VVV Kirchberg

Hauptstrasse 8
6365 Kirchberg in Tirol

T: 0043 5356 64748
E: info@kirchberg-kitzbuhel.com

Kirchberg info

vakantiehuizen Kirchberg
appartement Kirchberg
hotel Kirchberg
pension Kirchberg
skigebied Kirchberg
sneeuwhoogte Kirchberg
webcam Kirchberg
trein naar Kirchberg
apres ski Kirchberg
voorjaarsvakantie Kirchberg
Skiverhuur Kirchberg

appartementen Aurach
hotel Aurach
Skiverhuur Aurach
ellmau-soll.nl
westendorf-brixenimthale.nl

ellmau-soll.nl
westendorf-brixenimthale.nl

ellmau-soll.nl
westendorf-brixenimthale.nl

Wildschonau