Skiverhuur Jochberg

Als je zelf niet over een paar skiís beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar skiís huren bij de skiverhuur Jochberg. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om skiís, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Zoek een skiverhuur Jochberg vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat is handig, het scheelt je een hoop wandelen en maakt je vakantie nog leuker.

Wat kost de skiverhuur Jochberg

De prijzen varieren per aanbieder. Een complete set bestaande uit skiís, skistokken, schoenen kost ongeveer 150 Euro voor een week (zondag tot vrijdag). Voor je kinderen kost een skiset ongeveer 105 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog extra korting. Bij sommige skischolen in Jochberg krijgen kinderen tot ongeveer 6 jaar gratis skihuur. Je kunt hier naar vragen bij de skischool.

Hou er wel rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Skiís huren Jochberg

Er zijn meerdere plekken waar je skiís kan huren in Jochberg. In Jochberg zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Jochberg kan je natuurlijk ook terecht als je skiís of skischoenen wilt kopen.

Skiís huren Jochberg - tips

De medewerkers van de skiverhuur Jochberg kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Jochberg.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Als je ski's bevallen, laat dan je wintersport niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige skiís, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er ťťn. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je skiís, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Jochberg krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Lekker winkelen in de skiverhuur Jochberg.

De winkel waar je skiís kunt huren in Jochberg is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste skisokken, mutsen en helmen, buffs, handschoenen en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt, zonnebril of ski jas.

Skiís huren Jochberg vanuit je luie stoel.

Als je skiís wilt gaan huren in Jochberg, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Jochberg bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je skiís te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

 • Als je reserveert, krijg je korting
 • Hoge korting als je met je familie of vrienden tegelijkertijd boekt.
 • Kies uit meerdere aanbieders om ski's te huren
 • Prijzen vergelijken
Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel of appartement Jochberg zoeken

Jochberg is bij zowel Nederlandse als Duitse en Oostenrijkse vakantiegangers een populaire bestemming. Gelukkig is er een ruim aanbod van appartementen, hotelkamers, chalets en vakantiewoningen. Wij raden echter aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het zoeken van een vakantiewoning, appartement of kamer. Zeker als je veel eisen hebt, zoals een familiekamer, of een ligging aan de piste of juist in het centrum van Jochberg.

Hieronder staat een zoekbox om snel geschikte accomodatie in Jochberg te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van je vakantie en je groep samenstelling in en bekijk direct het beschikbare aanbod van hotels en appartementen in Jochberg.

Accomodatie Jochberg zoeken

VVV Jochberg
Hinterstadt 18
6370 KitzbŁhel
Oostenrijk
info@kirchberg-kitzbuhel.com
Tel.: +43 5356 66660

Jochberg info

vakantiehuizen Kitzbuhel
appartement Kitzbuhel
hotel Kitzbuhel
pension Kitzbuhel
skigebied Kitzbuhel
weersverwachting Kitzbuhel
sneeuwhoogte Kitzbuhel
webcam Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel
vliegen naar Kitzbuhel
trein naar Kitzbuhel
Skiverhuur Kitzbuhel

appartement Jochberg
hotel Jochberg
Skiverhuur Jochberg