Skiís huren in Aurach

Er zijn verschillende locaties waar je skiís en snowboards kunt huren in Aurach. Dit is Aurach onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Aurach kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Aurach

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Aurach.

Een complete set bestaande uit skiís, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Aurach krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker winkelen in de skiverhuur Aurach.

De winkel waar je skiís kunt huren in Aurach is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Skiís huren Aurach - tips

De medewerkers van de skiverhuur Aurach kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Aurach.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige skiís, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er ťťn. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht


Skiís huren Aurach in Nederland al reserveren.

Als je skiís wilt gaan huren in Aurach, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Aurach bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je skiís te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs, kwaliteit en materiaal
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skiŽn of boarden
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderskiís gratis als beide ouders er hun skiís huren Aurach. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel of appartement zoeken

Kirchberg en Kitzbuhel zijn erg populairee wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder wintersporters uit andere landen. Daarom is het een aanrader om al vroeg te beginnen met je zoektocht naar een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie in Kirchberg of Kitzbuhel te vinden. Het werkt heel simpel. Vul de datums van je wintersport en je gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod van hotels en appartementen.

Accomodatie Aurach zoeken

VVV Kirchberg

Hauptstrasse 8
6365 Kirchberg in Tirol

T: 0043 5356 64748
E: info@kirchberg-kitzbuhel.com

Kirchberg info

vakantiehuizen Kirchberg
appartement Kirchberg
hotel Kirchberg
pension Kirchberg
skigebied Kirchberg
sneeuwhoogte Kirchberg
webcam Kirchberg
trein naar Kirchberg
apres ski Kirchberg
voorjaarsvakantie Kirchberg
Skiverhuur Kirchberg

appartementen Aurach
hotel Aurach
Skiverhuur Aurach
Wildschonau
westendorf-brixenimthale.nl