Hotel Kitzbuhel

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Kitzbuhel

Das Lifesport Hotel Hechenmoos Kitzbuhel

Hotel in Kitzbuhel

Het gezellige 3-sterren Das Lifesport Hotel Hechenmoos ligt bij Aurach (ca. 1 km), direct aan de voet van de 7 km lange skiroute Giggling. De Wagstattbahn in Jochberg bereikt u na ongeveer 3 km. Het beroemde skioord Kitzbuhel ligt ongeveer 6 km verderop, een skibushalte ligt direct voor de deur Bij voldoende sneeuwval is de afdaling tot op 50 m van de accommodatie mogelijk. Langlaufers hebben direct voor de deur toegang tot het omvangrijke loipenetwerk.

Bij de uitrusting van de accommodatie horen een receptie, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, lees- en tv-ruimte, stube, kinderspeelkamer, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, bar en terras. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich volgens beschikbaarheid direct bij de accommodatie.

Het wellnessgedeelte met sauna, stoombad en infraroodcabine kunnen gratis worden gebruikt. Massages kunnen tegen betaling en na aanmelding vooraf ook worden geboekt. Op het dakterras heeft u de beschikking over Open Air trainingsapparaten.

  • € 673,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Kitzbuhel

Schloss Lebenberg

Schloss Lebenberg
vanaf 1518,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Schloss Munichau

Hotel Schloss Munichau
vanaf 663,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Schwarzer Adler

Hotel Schwarzer Adler
vanaf 984,00 EURO
Bekijk Hotel

Das Lifesport Hotel Hechenmoos

Das Lifesport Hotel Hechenmoos
vanaf 673,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Wiesenegg

Hotel Wiesenegg
vanaf 559,00 EURO
Bekijk Hotel