Hotel Kirchberg

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Kirchberg

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof Kirchberg

Hotel in Kirchberg

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof heeft veel aandacht voor detail en biedt enkele gemoderniseerde en luxe kamers voor een heerlijke vakantie. Het viersterren hotel biedt naast de rijk gevarieerde keuken, de bar en de gezellige salon met open haard ook ruime kamers op een prachtige locatie. Alle kamers hebben een badkamer met natuursteen en een vriendelijke, vrolijke sfeer met veel hout. Het centrum van Kirchberg is op loopafstand. De skiliften zijn dichtbij en in goede sneeuwcondities kun je het hotel zelfs bereiken met de ski's.

Na een mooie dag op de pistes rondom Kirchberg kun je ontspannen in de spa met een ontspanningsruimte, sauna, overdekt zwembad en een panoramische infraroodcabine. Een perfecte plek voor een heerlijke vakantie in de sneeuw!

  • € 684,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Kirchberg

Seehof

Seehof
vanaf 943,00 EURO
Bekijk Hotel

Kroneck

Kroneck
vanaf 1051,00 EURO
Bekijk Hotel

Lifthotel

Lifthotel
vanaf 955,00 EURO
Bekijk Hotel

Parkhotel

Parkhotel
vanaf 980,00 EURO
Bekijk Hotel

Zentral

Zentral
vanaf 1282,00 EURO
Bekijk Hotel